Home » Over Monsterboard.nl » Wie zijn wij?
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Monsterboard.nl is marktleider op het gebied van online recruitment. Als internationale carrière en recruitmentsite bieden wij een carrièremanagement portal die mensen kan helpen hun leven te verbeteren. Werkgevers en werkzoekenden vinden elkaar bij uitstek op Monsterboard.nl. Uit onderzoek* blijkt Monsterboard.nl het hoogste bereik onder bijna alle mogelijke doelgroepen; van jong tot oud en van laag- tot hoogopgeleid. Monsterboard.nl is als het eerste online platform voor banen in 1998 opgericht, gevestigd in Amsterdam.

Vinden én behouden
Met een dagelijks aanbod van ruim 30.000 vacatures (januari 2009) biedt Monsterboard.nl de werkzoekende ruime mogelijkheden om de baan te vinden die bij hem of haar past. Maar Monsterboard.nl gaat verder dan het aanbieden van vacatures alleen. Wij willen dat de werkzoekende de baan ook daadwerkelijk krijgt én behoudt! In ons Carrière Centrum vindt de werkzoekende daarom een groot aantal tips voor een succesvolle sollicitatie en werknemers vinden er informatie voor een verdere geslaagde invulling van de carrière.

Werving én selectie 
Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het voor bedrijven van belang om snel en gericht op zoek te kunnen gaan naar de juiste kandidaten. De CV Database van Monsterboard.nl biedt met het ruime aanbod van circa 1.000.000 CV’s hiervoor een unieke oplossing. Met de digitale backoffice Monster Office HR doorzoekt de recruiter deze database eenvoudig en selecteert hij de resultaten op overzichtelijke wijze.

Voor iedereen
Monsterboard.nl is een duidelijke en heldere site - inspelend op de behoefte van de gebruiker is de site in januari 2009 geoptimaliseerd - voor alle werkgevers en werknemers. Of het nu gaat om horeca of een chemisch bedrijf, om een magazijnmedewerker of een financieel directeur en of je nu 20 jaar bent of 50 - Monsterboard.nl is er voor iedereen en altijd. Deze ambitie blijkt uit de diversiteit van onze CV Database waarin werkzoekenden van alle leeftijden op zoek zijn naar banen in de meest uiteenlopende sectoren.
 

Privacy
Monsterboard.nl hecht veel waarde aan de privacy en de rechten van zijn gebruikers en werkt conform de vigerende Nederlandse Privacywetgeving. Meer uitleg hierover vind je in onze privacy statement.

Copyright © 2017 - Monster Worldwide U.S. Patents No. 7,599,930 B1; 7,827,125 and 7,836,060 - V: 2021.3.0.3-803